Copyright 2021 - Custom text here

Кариерно ориентиране

В периода 2-4 юни по Национална програма "Иновации в действие" шестима учители и двама ученици от трети клас посетихме ЧОУ „Мария Монтесори“, град Добрич.

Идеята на тази програма е всяко училище да представи и сподели своята иновация с цел създаването на добри практики.

Първият ден премина в представяне на училищата, презентация на Монтесори материали в подготвителна група и урок за Христо Ботев в първи и втори клас.

На следващия ден домакините ни презентираха учебната програма „Готови за живота“. Бяхме поканени да наблюдаваме иновативен час по ФВС.

В последния ден от посещението ни наблюдавахме иновативен час по Технологии и предприемачество, в който учениците се запознаха с фазите, през които се преминава, за да се омеси хляб. Смелиха зърно, от което си напрвиха брашно, омесиха тесто и изпекоха хляб. Посетихме музей Стария Добрич, в който работихме с глина.

Галерия

 

Проектни дейности

Проектни дейности I клас

Проектни дейности II клас

Проектни дейности III клас

Проектни дейности IV клас

Проектни дейности V клас

Проектни дейности VI клас

ВАЖНО!

Уважаеми родители,

Информираме Ви, че от утре (11.11.2020 г.) до 22.11.2020 г. учениците от VI и VII клас преминават на обучение от разстояние в електронна среда.

Учениците от гимназиален етап (VIII-XII клас) продължават обучението си в електронна среда също до 22.11.2020 г. 

Учебните часове ще се провеждат синхронно, съгласно утвърденото седмично разписание в платформата Google G Suite, чрез приложението Classroom.

Прочети още: ВАЖНО!

f t g m