Copyright 2021 - Custom text here

Административни услуги

В периода 2-4 юни по Национална програма "Иновации в действие" шестима учители и двама ученици от трети клас посетихме ЧОУ „Мария Монтесори“, град Добрич.

Идеята на тази програма е всяко училище да представи и сподели своята иновация с цел създаването на добри практики.

Първият ден премина в представяне на училищата, презентация на Монтесори материали в подготвителна група и урок за Христо Ботев в първи и втори клас.

На следващия ден домакините ни презентираха учебната програма „Готови за живота“. Бяхме поканени да наблюдаваме иновативен час по ФВС.

В последния ден от посещението ни наблюдавахме иновативен час по Технологии и предприемачество, в който учениците се запознаха с фазите, през които се преминава, за да се омеси хляб. Смелиха зърно, от което си напрвиха брашно, омесиха тесто и изпекоха хляб. Посетихме музей Стария Добрич, в който работихме с глина.

Галерия

 

СЪОБЩЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ

 

 На 15 септември 2021 година – тържествено откриване на учебната година за учениците от I, V и VIII клас. Моля, учениците да бъдат в двора на училището в 08:45 часа.

За учениците от II, III, IV, VI, VII, IX и Х клас откриването на учебната 2021/2022 година ще е 10:00 часа с провеждане на тържествен „Час на класа“.

Моля, родителите, придружаващи учениците да спазват изискванията за дистанция с цел предотвратяване на струпване в двора на училището.

Прочети още: ВАЖНО!

f t g m