Copyright 2022 - Custom text here

Информация

В периода 2-4 юни по Национална програма "Иновации в действие" шестима учители и двама ученици от трети клас посетихме ЧОУ „Мария Монтесори“, град Добрич.

Идеята на тази програма е всяко училище да представи и сподели своята иновация с цел създаването на добри практики.

Първият ден премина в представяне на училищата, презентация на Монтесори материали в подготвителна група и урок за Христо Ботев в първи и втори клас.

На следващия ден домакините ни презентираха учебната програма „Готови за живота“. Бяхме поканени да наблюдаваме иновативен час по ФВС.

В последния ден от посещението ни наблюдавахме иновативен час по Технологии и предприемачество, в който учениците се запознаха с фазите, през които се преминава, за да се омеси хляб. Смелиха зърно, от което си напрвиха брашно, омесиха тесто и изпекоха хляб. Посетихме музей Стария Добрич, в който работихме с глина.

Галерия

 

Проектни дейности

Проектни дейности I клас

Проектни дейности II клас

Проектни дейности III клас

Проектни дейности IV клас

Проектни дейности V клас

Проектни дейности VI клас

Европейско Кенгуру

 


 


ВАЖНО!

Уважаеми родители,

 

По повод 1 регистриран случай на COVID - 19 на ученик от 1г клас и в изпълнение на противоепидемичните мерки за ограничаване на разпространението на COVID - 19 с оглед обстоятелствата, че лицето е било в контакт с учениците и персонала, което представлява риск за здравето, е получено предписание от РЗИ - Пловдив за карантиниране на цялата паралелка и двамата учители на класа до 30.09.2021 г. включително!

 

Бъдете здрави!

Прочети още: ВАЖНО!

f t g m